Osobiście będąc od niedawna zwolennikiem SAE 0W-30 chętnie bym popatrzył na jakiś test płynięcia w -30 różnych przedstawicieli tej grupy z HTHS wyższym lub równym 3,5 :roll: - ale ten test na gorąco też nie głupi - http://www.youtube.com/watch?v=V_B2mjpGuFc
Części firmy Auto Quality - wasze opinie
Zwiń
X
-
Przyczepiliście się, jak zwykle szydercy :P.
Rozmawiałem z mechanikiem co ma ok. 50 lat, ma w Bydgoszczy Skodę z 39 roku, oraz 5 inny oldsmobili, naprawia Skody od 40 lat, mówił, że uczył go tego ojciec, a wcześniej jego dziadek, wszyscy siedzieli w Skodach. Mówił, że od lat używa AQ i podawał przykłady, że ktoś założył oryginał i jeździł na tym 35kkm, a na AQ zrobił 40kkm. Dlatego zadałem pytanie.
Logo tej firmy to:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashbo mechanicy to używają, np. powiedzieli mi że AQ wytrzymał 40 000, a ktoś na oryginale przejechał 35 000
Sam zakładałem tak krytykowane na forum łożyska optimala i muszę stwierdzić że to dziadostwo jak wszyscy twierdzą wytrzymało więcej niż oryginał . Jak optimal dostał luz założyłem meyle jeżdze już 3 rok wszystko ok , a też jest to chiński chłam .
Wszyscy na forum chwalili INE więc kupiłem napinacz iny takiego szajsu to jeszcze nie widziałem . Pewnie kupując chińskie dziadostwo za połowę ceny jakość była by taka sama ,więc naprawdę z tymi opiniami na forum różnie bywa
To oczywiście jest moje zdanie z którym na pewno większość się nie zgodzi
Komentarz
-
Komentarz